30 December 2010

awak, saya rindu awak.


uhh saya rindu awak sangat. 

Awak..
Saya rindu nak tengok awak gelak-gelak,
Saya rindu nak tengok awak senyum,
Saya rindu nak study same2 awak, stay up same2,
Saya rindu nak senyum kat awak, nak jelir lidah kat awak,  
Saya rindu nak makan sampai buncit dengan awak,
Saya rindu nak makan secret's recipe dengan awak,
Saya rindu nak tonton wayang dengan awak, 
Saya rindu nak pakai baju warna sama awak,





*p/s : merindukanmu..  :(

5 comments:

  1. jelesnye meera takde bf cmtu lagi. huhu.
    hope korg kekal selamanyee :D

    ReplyDelete
  2. thanks meera, xpe..Allah mst dh tentukan yg terbaek utk meera tau. sabar ye :)

    ReplyDelete
  3. hehe mesti lah sabar. setiap yg berlaku de hikmahnye kan?

    ReplyDelete