26 May 2011

Secret Recipe Halal

Salam semua, ini ade pembetulan mengenai ape yg aku post sebelum ni.. harap maaf ye..
Thanks to anynomous yg memberi komen ttg ape yg aku post kn tu, takut2 tersebar fitnah.  Lgpon, niat aku cume nak menyampaikan, xsangka plak leh jd fitnah huhu so,  Post kali ini, aku memperbetulakan post yang sebelum ini ye =)

ok, ni aku copy paste sahaja dr page di facebook SECRET RECIPE ttg pengesahan yg membuktikan bahawa secret recipe ini halal;


Saya, Wan Zawani Bt. Wan Ahmad, Eksekutif Halal daripada syarikat Secret Recipe ingin menyatakan maklum balas di sini berhubung hebahan atau kandungan artikel blog yang telah dibawa untuk perhatian kami. Kami amat kesal kejadian seumpama ini boleh berlaku walhal perkara ini langsung tidak terjadi di syarikat kami kerana kami sepenuhnya menggunakan bahan-bahan ramuan yang halal serta mendapat pensijilan halal dari daripada badan yang diiktiraf iaitu JAKIM. Jika terdapat sebarang kemusyikan berhubung perkara ini, anda boleh berhubung terus dengan pihak kami di talian 03-78034891 dan berhubung dengan saya. Dengan ini, kami juga ingin memaparkan kenyataan rasmi daripada syarikat Secret Recipe berikut :


*p/s; manusia xlari dr melakukan kesilapan

No comments:

Post a Comment